HVORFOR

FÆRDER MIKROBRYGGERI
 • Fordi vi elsker å brygge godt øl. Fordi havet er vårt hjem og Færder vårt fyr. For Tønsberg, den gamle byen vår. For familien. Mors vilje og fars fortvilelse. For gode opplevelser. Kvaliteten. For å sende folk ut på en smaksreise. På flåta. For livsglede. For alkens ensomme sang og torskens tomme blikk. Fordi vi elsker vær og vind, natur og årstider. Kan nytes både i flo og fjære.

Ølet

 • Færder Mikrobryggeri ønsker å skape øl som gir assosiasjoner til vær og vind, sol og sommer, bølger og hav. Det er selvfølgelig en utfordring å speile dette i øl, men enhver som har vært på sjøen vet at det finnes mange nyanser mellom bleike og svart hav, i likhet med nyansene mellom lys pils og imperial stout. Vi er glade for denne utfordringen og tar deg gjerne med på reisen.

  Skjærgård

  Pale Ale

  Ipa

  Classic Lager

  Belgisk Gyllen

  Jul

   

  * Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her.

Bryggeriet

 • Færder Mikrobryggeri ble etablert i september 2013 og lanserte ølet høsten 2014. Navnet er hentet fra Færder Fyr, som er et viktig sjømerke helt ytterst i Oslofjorden.

Skriv inn e-postadressen tilknyttet din brukerkonto. Ditt brukernavn vil bli sendt til denne e-postadressen.

Muligheter

 • ØL
  Øl fra Færder Mikrobryggeri finnes nå i flere dagligvarekjeder og -butikker, og i tillegg hos en del restauranter, puber og barer. Vi håper å være inne på Vinmonopolet i løpet av mai 2015. Spør etter Færder i din lokale butikk, og kontakt oss gjerne for informasjon om hvor du finner ølet.

Ta kontakt med bryggeriet for innloggingsdetaljer